Pirge noževi – vole ih profesionalci i oni koji se tako osjećaju!

Nije sve do kuhara, nešto je i do noža!

Za restorane, hotele, apartmane, na kampiranju ili u domaćinstvu, Pirge noževi nude vrijednost za novac. Iskoristite sve povoljnosti kupnje koje vam nudimo, za meso i povrće imamo vrhunske Pirge noževe, a za kupce osmjeh i odličnu uslugu.

Kakav kuhar, takav nož. Nije narodna poslovica, ali dobro zvuči. Pirge noževi imaju sve što profesionalni kuhar treba, od čvrste drške koja prijanja za sigurnu ruku do visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i izvrsne oštrice koju tek povremeno treba naoštriti.

Obiteljska tradicija proizvodnje Pirge noževa započinje krajem 19. stoljeća i traje do danas. U osnovi je bila ideja ponuditi tržištu vrhunsku kvalitetu profesionalnih noževa za cijenu koju si može priuštiti i svako domaćinstvo u kojem se kuha sa „zrnom soli“ i umijeća. Svaki kuhar treba barem tri noža, Pirge nudi i ponešto više, svakako pogledajte katalog i uvjereni smo da će se vaša potraga za noževima zaustaviti na pravom mjestu.

Iskoristite i sve povoljnosti kupnje koje vam nudimo, kontaktirajte nas za dodatne informacije, naš tim će vam rado pružiti sve informacije i ponuditi rješenja za suradnju.

Veselimo se!

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka: https://horeca.protrade.hr/pravila-privatnosti/