LAVA asortiman od lijevanog željeza

Uvijek se trudimo osvježiti ponudu novitetima vrhunske kvalitete. Ponosni smo što vam možemo predstaviti 2 nove vrhunske serije posuđa od lijevanog željeza iz Lava asortimana, Premium i Edition seriju.

PREMIUM SERIJA POSUĐA OD LIJEVANOG ŽELJEZA

Posuđe od lijevanog željeza iz Lava Premium serije dolazi u 3 pune, bogate i elegantne boje – Aubergine, Mediterranean i Amazon. Majolika i način obrade čini glazuru ravnomjernom, postojanom i čvrstom. Pri proizvodnji je svaka posuda termički tretirana 3 puta. Dolaze u različitim dimenzijama i oblicima te možete birati između niskih i visokih okruglih posuda s poklopcem, pekača, tave ili grill tave ili ih jednostavno kupiti sve. Posuđe od lijevanog željeza hranu čini ukusnijom, obogaćuje ju željezom, dugotrajno je i s vremenom postaje sve bolje.

EDITION SERIJA POSUĐA OD LIJEVANOG ŽELJEZA

Još jedan dragulj od lijevanog željeza iz LAVA ponude je stigao na hrvatsko tržište. Ova se linija razlikuje od svih ostalih LAVA linija troslojnim kremastim unutrašnjim emajlom.

Svo Lava posuđe od lijevanog željeza može se koristiti i na štednjaku i u pećnici te kombinirano. Samo je potrebno pažljivo rukovati s njime, zbog ravnomjernog zagrijavanja.

Edition serija dolazi u 4 prekrasne boje – crvenoj, plavoj, narančastoj i mat crnoj.