Sudjelovanje na Weekend Food Festivalu u Rovinju od 5. do 8. svibnja 2022.

Jedinstveni događaj koji na jednom mjestu okuplja najbolje svjetske i domaće stručnjake iz svijeta gastronomije, ugostiteljstva, miksologije te svijeta vina, ulja i kave. Weekend Food Festival diskutira o svjetskim trendovima,  potiče na razmjenu iskustava, educira i teži ka izvrsnosti u svakom segmentu.

Program Weekend Food Festivala je skuhan i prilično dobro začinjen! Stara tvornica duhana u Rovinju od 5. do 8. svibnja postat će centar svjetske gastro scene, a na pozornicama će se naći neka od najvećih imena iz svijeta kulinarstva i gastronomije, dok će popratni sadržaji zadovoljiti i one najgladnije dobre zabave.

Pronađite nas na festivalu, pogledajte našu široku paletu proizvoda i odaberite nešto za sebe kako bi svojim gostima pružili što kvalitetniju uslugu.

Naši ljubazni izlagači osigurat će vam sve potrebne informacije o proizvodima kao i izraditi ponude prema vašim željama i potrebama. Nadamo se kako će upravo u Rovinju započeti naša dugoročna suradnja, zato nas posjetite i podignite kvalitetu svoje usluge na viši nivo.

Vidimo se u Rovinju!