Pridružite nam se na ADRIATIC GASTRO SHOWU u Splitu (7. do 10. veljače 2018.)

Lonci & poklopci by Bajde sudjeluju na Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show koji se od  7. do 10. veljače 2018. godine po četvrti put održava u Splitu, u novoizgrađenoj Spaladium Areni gdje ćemo svoje proizvode predstaviti širokoj publici koju će Adriatic Gastro Show zasigurno okupiti.

Adriatic Gastro Show najveća je i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji koja ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, te tvrtke iz sfere ugostiteljstva i opremanja prostora, što Lonci & poklopci by Bajde zasigurno jesu.

Na sajmu izlažemo velik dio iz bogate ponude posuđa, pribora za jelo, kuhinjskih uređaja i opreme za kuhanje koju možete nabaviti u lancu trgovina u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Ljubljani, a uskoro i u Zadru. Naravno, tu je i neizostavna web trgovina koja vam pruža iskustvo kupovine iz naslonjača i to po povoljnim uvjetima uz popust od 10% za članove Pro kluba (članstvo je besplatno).

Sudjelovanjem na sajmu želimo približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima, te time osigurati izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.

Pozivamo vas da posjetite naš izložbeni prostor i tako se pridružite brojci od više od 15 000 posjetitelja te 610 domaćih i inozemnih tvrtki.

U našoj ćete bogatoj ponudi pronaći sve; čak i za najzahtjevnije gurmane i kulinarske mahere!