Posjetite nas na sajmu HoReCa ADRIA u Opatiji (8. do 11. studenog 2018.)

Na #HoReCaAdria predstavljaju se vrhunski hrvatski i europski dobavljači opreme za hoteleapartmane i restorane

Opatiji se od 8. do 11. studenog održava sajam HoReCa Adria, koji po četvrti put okuplja vodeće hrvatske i europske dobavljače za sektor turizma i ugostiteljstva. Više od 70 izlagača iz Hrvatske i Europe ovdje će prezentirati najnovije trendove, opremu i uređaje. Sajam je namijenjen hotelijerima, vlasnicima apartmanavila i pansionaugostiteljimarestoraterimainvestitorima te arhitektima projektantima, a svake ga godine posjeti više od 3.000 posjetitelja.

Za sve naše sajamske posjetitelje za vrijeme trajanja sajma pripremili samo veliki izbor najbolji brandova opreme za hotele, restorane, barove i ostale srodne djelatnosti kojima smo osigurali popust od 30% na kupovinu za osnovna sredstva i sitni inventar (R1 račun), na sve artikle osim na one koji su već u akciji.

Na sajmu izlažemo velik dio iz bogate ponude posuđa, pribora za jelo, kuhinjskih uređaja i opreme za kuhanje koju možete nabaviti i u našem lancu trgovina u ZagrebuSplituRijeciZadru Ljubljani. Naravno, tu je i neizostavna web trgovina koja vam pruža iskustvo kupovine iz naslonjača i to po povoljnim uvjetima uz popust od 10% za članove Pro kluba (članstvo je besplatno). Brandovi koje predstavljamo pokrivaju cijeli restoransko – ugostiteljski segment opreme koja je potrebna za opremanje i najzahtjevnijih objekata – deBuyer, Korkmaz, LAVA, ASA, Leonardo, Guzzini, Buggati, Marlux, Ad Hoc, JosepJoseph, Microplane, KAI te Maslina brand ručno rađenih proizvoda od drva domaće proizvodnje.

Pozivamo vas da posjetite naš izložbeni prostor jer u našoj ćete bogatoj ponudi pronaći sve; čak i za najzahtjevnije gurmane i kulinarske mahere!

Sajam će biti otvoren za posjetitelje svaki dan od 10 do 18 sati.

Ulaz na sajam je besplatan, no za ulaz na sajam vam je potrebna ulaznica koju možete preuzeti ovdje.

Radujemo se vašem dolasku!