Najava događanja u ožujku 2020.

Sada već tradicionalno u ožujku sudjelujemo na Relax Adria, sajmu opremanja apartmana, vila i kuća za odmor, ali smo po prvi puta na Osječkom proljetnom sajmu i na Danima klobasica u Sv. Petru u šumi. Veselimo se svim događajima i nadamo se kako ćete nam se pridružiti te imati priliku vidjeti sve novosti u našoj ponudi – ručno rađene drvene proizvode, nove linije posuda od gusa, nove profesionalne noževe, nove modele roštilja te još mnogo toga. Na svim događanjima u ožujku, posjetitelji će imati priliku dogovoriti posebne uvjete suradnje u budućnosti.

Osječki proljetni sajam 6.-8.3.2020.

Osječki proljetni sajam – sajam poljoprivrede i prehrane održava se svake godine u ranom proljetnom terminu, na početku novog sjetvenog ciklusa. Pridružite nam se svaki dan od  6. do 8. ožujka 2020. U sajamskom prostoru Pampas, na adresi Petefi Šandora 204/a, Osijek. Nadamo se ostvariti mnoštvo uspješnih susreta s lokalnim poduzetnicima i obrtnicima te vas pozivamo da nam se pridružite svaki dan trajanja sajma od 10 do 19h.

Relax Adria 12.-14.3.2020.

Relax Adria i ove će godine u Opatiju dovesti vodeće dobavljače opreme za kompletno uređenje interijera i eksterijera turističkih objekata. Sajam je namijenjen hotelijerima, iznajmljivačima obiteljskog smještaja, vlasnicima vila i pansiona, koncesionarima plaža, arhitektima i dizajnerima, no i svima ostalima koji razmišljaju o uređenju interijera ili okoliša. Pronađite nas na sajmu, pogledajte sve novosti koje imamo. Ako ste zainteresirani za dugoročnu suradnju, imat ćete priliku ostvariti kontakt s osobom koja će vam napraviti ponudu prema vašim željama i potrebama i kojoj ćete se moći obratiti kada god trebate nešto iz našeg asortimana.

 21.-22.3.2020. Dani klobasica

Pod nazivom „S klobasicom u EU“ , tradicionalnim susret proizvođača kobasice i degustacijska izložba uz bogati dvodnevni program s predavanjima, prezentacijama i koncertima i ove godine će se održati u mjestu Sveti Petar u šumi od 21. do 22.3.2020. Smatramo kako naša ponuda savršeno zadovoljava potrebe i želje proizvođača i ljubitelja kobasica te smo odlučili ove godine sudjelovati u ovom događanju. Pridružite nam se, isprobajte najbolje noževe, roštilje i posude, degustirajte najbolje klobasice, poslušajte predavanje i/ili koncerte.