Brandovi

Naša je misija ponuditi kvalitetne i izuzetno praktične proizvode iz područja kulinarstva i gastronomije za kućnu i profesionalnu uporabu – za vaš dom ili poslovni prostor, bilo da se radi o vašoj kuhinji, restoranu, bistrou, kafiću ili poslovnom prostoru. Cilj nam je ponuditi proizvode koje ćete dugo vremena sa zadovoljstvom koristiti.

Popis brandova kojima smo zastupnici ili distibuteri

Začinski uređaji, pribor za čaj i vino, kuhinjski pribor.

Iskonska strast za dobrim dizajnom nagnala je Franka Levitu da 1999. godine osnuje design3000.de, tvrtku s vizijom izrade asortimana izuzetnih i neusporedivih proizvoda i darova. Kao rezultat toga, nastali su praktični i uvijek potrebni proizvodi koje osim besprijekorne funkcionalnosti krasi i ljepota.

Suđe i pribor.

ASA SELECTION sinonim je za kvalitetno keramičko suđe koje ova trvrtka proizvodi više od 40 godina njegujući jasan odnos prema čovjeku i zanatstvu. ASA SELECTION kolekciju odlikuju jasni oblici „bez ruba“, jasne boje te moderan dizajn koji će, obzirom na nekonvencionalan izgled i osjećaj za trendove, vašem stolu zasigurno dati autentičnost. Proizvodni pogoni nalaze se u Istočnoj Europi i Dalekom Istoku, te u Portugalu i Njemačkoj. Desetljeća suradnje s istim proizvodnim tvrtkama jamče kvalitetu na najvišoj razini i istodobno osigurava posao stotinama obitelji.

Roštilji i pribor za roštilje.

Barbecook je zaštitni znak belgijske tvrtke SAEY Home & Garden, koja je dio SAEY grupe. Pored roštilja, SAEY grupa je aktivna kao trgovac čelikom. Prvi Barbecook roštilj razvijen je 1985. godine. Jedan od ciljeva tvrtke Barbecook od početka je proizvodnja učinkovitijih i sigurnijih roštilja. Poznati su po patentiranom cijevno-vakumskom sustavu za brzo i garantirano uspješno paljenje QuickStart.

Kafetijere, posude i pribor za pripremu kave.

Sve je započelo 1919. godine kada je Alfonso Bialetti u Crusinallou, u talijanskoj provinciji Verbania otvorio radionicu za proizvodnju proizvoda od aluminija. Vođen sjajnom intuicijom, desetak godina kasnije osmislio je proizvod koji će, pokazalo se, u domove diljem Italije i svijeta uvesti pravu malu revoluciju u način pripreme kave. Naravno, radi se o Moka Express-u, prvoj kafetijeri za pripremu kave na do tada nepoznat način. Stalnim usavršavanjem i pametnim ulaganjem u oglašavanje kroz simbol Malog muškarca s brkovima, kafetijere su postale zaštitni proizvod Bialetti Industrie grupe. Danas su Bialetti kafetijere, čiji dizajn nedvosmisleno podsjeća na oblik ženskog tijela, svjedokom uživanja milijuna ljudi koje, bilo da ju ispijaju sami ili pak u dobrom društvu, pokreću aroma, boja, miris i okus moka kave. Funkcionalne, pouzdane, modernog i neodoljivog dizajna te neupitne kvalitete, Bialetti kafetijere su kroz desetljeća postale neizostavno pomagalo za pripremu vrhunske kave. Da, Bialetti brand zasigurno je sinonim za istinski užitak, stručnost i strast.

Suđe, pribor za jelo, pribor za kuhinju i električni uređaji.

Brandani Gift Group je tvrtka poznata po svojoj tradiciji, gdje su iskustvo, stalna pozornost na nove trendove, dobar ukus i tržišna svijest stvorili cijelu paletu proizvoda, kako onih za darove, tako i one za vaš dom. Talijanski stil, koji se očituje u proizvodima, proizlazi iz snažne veze s Toskanom i cijenjen je od strane kupaca širom svijeta.

Proizvodi za stol i kuhinju, pribor za jelo i kućanski aparati inovativnog, originalanog i sofisticiranog dizajna.

Bugattijevi proizvodi odlikuju se jedinstvenim stilom u kojem se visoka tehnologija sklapa s talijanskim ukusom za oblike i detalje, veze s teritorijem i obrtničkom tradicijom žive zajedno s očima otvorenim za suvremeni svijet i njegove vrijednosti, od dijeljenja do ekološke održivosti. Zahvaljujući doprinosu velikog tima dizajnera, Bugatti izrađuje mala i velika blaga za dom za one koji su željni promjena i obogaćuju životne navike i okruženja. Bugatti revolucionira ‘jednostavan i uobičajeni’ dnevni obred doživljavanja doma pretvarajući ga u umjetnost, dar, emociju koja se svakodnevno otkriva!

Vrhunsko posuđe od željeza, bakra, aluminija i inox-a.

De Buyer, osnovana 1830. godine sa sjedištem u Vosgesu, Francuska je tvornica u kojoj se konstruira i izrađuje vrhunsko posuđe za spremanje hrane za dom, ugostiteljstvo i vrhunsku gastronomiju. Već nekoliko godina De Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka. U asortimanu imaju više od 2500 artikala, a izvoze u 95 zemalja svijeta.

Kuhinjski pribor i suđe od porculana, melamina i stakla.

Smještena u srcu Franciacorte (blizu Milana), EasyLife je svježa, nova tvrtka koja se naslanja na tradiciju R2S-a koji djeluje od 1955. godine. Posebnost joj je izrada kuhinjskog pribora i suđa od porculana, melamina i stakla pogodnog za svakodnevni život. Specijalizirani su i za ukrasne artikle, poput primjerice blagdanskog asortimana.

Sve za kuhinju i dom. 

Fantazija i čvrstoća. To su dvije duše tvrtke Evviva koja od 2000. godine donosi ljepotu i funkcionalnost u vaš dom. Inspirirani bojom, inovativnošću i originalnošću donose široku lepezu proizvoda za svaki kutak. Odlikuju ih poseban dizajn, kvaliteta i izvrsna cijena. Široka paleta proizvoda od suđa, posuđa, električnih uređaja i pribora odiše visokom funkcionalnošću.

GRILL GURU i BASTARD roštilji.

Ova tvrtka od 2013. godine proizvodi keramičke roštilje za vanjsku upotrebu a pokreću ih strast za ukusnim jelima i strast za stvaranjem lijepih stvari. Vidljivo je to u dizajnu, jednostavnosti korištenja i kvaliteti njihovih roštilja. Grill Guru i Bastard vrhunski su roštilji dizajnirani i izgrađeni za sva godišnja doba. Bez obzira na vremenske uvjete, ovi roštilji uvijek uvijek daju istu temperaturu.

Pribor za jelo.

Hisar je lider u konceptu “The Art of Dining” od 1968. godine. Danas pruža proizvode koji vašem stolu daju eleganciju. Hisarov pribor za jelo može se koristiti cijeli život jer kombinira nehrđajući čelik vrhunske svjetske kvalitete i besprijekornu tehnologiju izrade. Krajnji rezultat je proizvod koji oduzima dah. Visoka kvaliteta i vrhunski dizajn ističu se u svim proizvodima Hisara, te daje 100 godina jamstva na pribor. Hisar je zbog svoje proizvodnje vrlo cijenjen, a odlikuju ga intenzivno istraživanje i razvoj proizvoda. Hisar također ima prvi ISO 9001 certifikat kvalitete koji je izdan u ovom sektoru.

Funkcionalan pribor za domaćinstvo.

Godine 2003. braća Antony i Richard Joseph odlučili su udružiti snage i pokrenuti Joseph Joseph s ciljem stvaranja funkcionalnih proizvoda za kućanstvo. Pod ovom se markom proizvode inovativni i funkcionalni proizvodi ne samo za kuhinju, već i za područja koja se tiču alata za čišćenje i gospodarenja otpadom.  Od skromnih početaka, tvrtka je postala nagrađivana međunarodna kuća za kućanstvo koja prodaje u više od 100 zemalja širom svijeta s uredima u Londonu, New Yorku, Parizu, Düsseldorfu i Tokiju.

Vrhunski profesionalni noževi, oprema i pribor.

Osnovana 1908. godine u Seki, Japan, KAI grupa ima više od stogodišnje tradicije izrade pribora za jelo. KAI proizvodi poznati su po izvrsnoj funkcionalnosti, oštrini i izdržljivosti. Ove osobine čine KAI proizvode među najboljima na svijetu. Na europskom tržištu visokokvalitetni proizvodi trenutno se nalaze u četiri različite žarišne točke. Kvaliteta i savršenost temelji se na stoljetnoj tradiciji i kulturi japanskog samurajskog mačevanja.

Roštilji, oprema i pribor.

Samo jedan pogled na Kamado Joe je dovoljan da shvatite da je to vrhunski izrađen keramički roštilj u kojega je uloženo puno vremena i truda. Odlikuje ih kvaliteta materijala te konstantni razvoj tehnologije. Znamo da su keramički roštilji Kamado Joe najbolji, zato je garancija na njih doživotna. Keramički roštilji Kamado Joe su roštilji napravljeni od keramike. Oblik i materijal omogućuju vrhunsko pečenje. Moderni roštilji Kamado Joe potječu od japanskog keramičkog lonca za kuhanje riže pod nazivom mushikamado. Američki vojnici ovaj su lonac donijeli u Ameriku i tako je nastao vrhunski roštilj Kamado Joe kakvog mi danas poznajemo.

Kuhinjska pomagala i ručni uređaji.

Već više od 50 godina tvrtka KAUFGUT nudi širok asortiman proizvoda za kućanstvo i profesionalce. Počeci tvrtke sežu u 1878. godinu kada Karl Desaler otvara maloprodajnu trgovinu za kućanstvo i poljoprivredu. Od tada je tvrtka ostala u obitelji i vremenom se prometnula u pouzdanog partnera koji brine o inovaciji proizvoda. Tvrtka prati nove trendove i brzo se prilagođava potrebama tržišta što dokazuje i nova ekskluzivna linija kućanskih predmeta s individualnim dodirom, koji se prodaju pod markom Eva Collection.

Vrhunski wokovi i pribor.

Kuhar Ken Hom je priznat kao jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za autentičnu kinesku i azijsku kuhinju. Ken Hom je također i registrirani zaštitni znak tvrtke DKB Household UK Ltd, tvrtke koja je od 1986. godine specijalizirana za proizvodnju wokova i pribora za kuhanje koji pomažu razvoju vašeg kulinarskog umijeća. 

Posuđe više srednje klase od INOX-a, kuhinjski pribor i električni uređaji.

Korkmaz je s radom započeo 1972. godine u radionici od 50 m2, a danas djeluje u tri tvornice smještene u Istanbulu i Kocaeli s proizvodnom površinom od 42.000 m2. Korkmaz proizvodi vrhunsko posuđe od nehrđajućeg čelika i električne uređaje u suvremenim tvornicama smještenima u Kocaeli i Istanbulu. U svim proizvodima iz Korkmaz programa glavni kriterij je ljudsko zdravlje. Svi proizvodi su u skladu s međunarodnim zdravstvenim normama. Korkmaz također ozbiljno napreduje u vanjskotrgovinskim odnosima izvozeći proizvode u 90 zemalja svijeta.

Estetski, ukrasni i trajni proizvodi za posluživanje

Organizacija može preživjeti i uspjeti samo uz potpuno uključivanje svojih kupaca, zaposlenika, dobavljača i menadžera u kontinuirani proces unapređenja . Vodeći se tom filozofijom, Hasan Kulahcioglu osnovao je tvrtku KULSAN A.S. 1974. godine u Istanbulu. Od tada tvrtku na turskom tako i globalnom tržištu uspješno predstavljaju mladi i kreativni zaposlenici. Od prvog izvoza u Dubai 1987. godine do danas Külsan je postao prepoznatljiv zaštitni znak koji svoje proizvode prodaje u gotovo pedeset zemalja na 5 kontinenata.

Suđe/servisi za jelo od keramike i porculana.

Turska tvrtka Kütahya Porselen San.A.Ş. osnovana je 1970. godine. U prvim godinama osnivanja bila je tvrtka s više vlasnika, dok je najveći udio bio u javnom vlasništvu, sve do 1984. godine kada obitelj Güral kupuje većinu dionica i postaje većinski vlasnik. U ukupno šest tvornica površine 160.000 m2, tvrtka se bavi proizvodnjom tvrdog porculana, Naturacerama, keramike i ambalažne industrije. Kütahya Porselen u budućnost vodi njihov mlad i dinamičan tim. Vođeni novom filozofijom menadžmenta obitelji Güral i uz jačanje infrastrukture te dizajna u proizvodnji, predviđa im se uspon do vodeće svjetske marke porculana. Danas, s godišnjim kapacitetom od 50 milijuna proizvodnih jedinica i 150 različitih izbora uzoraka, Kütahya Porselen je jedan od tri najveća proizvođača u Europi. Kütahya Porselen nudi ne samo porculansko posuđe, već i ostale porculanske predmete, dizajn posuđa, pribor, kućni dekor i ručno izrađene predmete s motom “različitih alternativa na jednom mjestu”. Uz apsolutno zadovoljstvo kupaca, naglasak na brigu o okolišu i ljudskom zdravlju, Kütahya Porselen dostupan je u više pd 6000 prodavaonica diljem Svijeta.

Vrhunsko posuđe od porculana. 

LAMART je tvrtka osnovana 1971. godine i danas je vodeća u Italiji u segmentu stolnog i porculanskog posuđa – posebice ukrasnog. Osim u Italiji, LAMART posluje diljem Europe, Rusije, Azije, Afrike, Bliskog Istoka i Amerike. Kontinuirana istraživanja i inovacije baza su poslovanja, dok su za sjajan izgled, posebice porculanskog posuđa zaduženi dizajneri iz cijeloga svijeta. LAMART je i ekskluzivni distibuter za FITZ AND FLOYD iz Dallasa koji su sinonim za vrhunske ukrasne ali funkcionalne ručno rađene i bojane porculanske proizvode koji se mogu naći i u rezidenciji kraljice Elizabethe II.

Vrhunsko posuđe od lijevanog željeza.

Lava donosi više od 40 godina iskustva u izradi vrhunskog, lijepog i funkcionalnog posuđa od lijevanog željeza (gus). U proizvodnji se koriste najsuvremenije tehnologije oblikovanja i emajliranja metala. Lava tvornica u Turskoj je state-of-the-art proizvodni pogon razvijen isključivo za lijevano željezo i emajliranje. Lava je posvećena pružanju neusporedive kvalitete i optimalnih performansi u svakom artiklu, na ekonomičan i ekološki prihvatljiv način. Svaka LAVA posuda i tava od lijevanog željeza tijekom se proizvodnje pojedinačno pregledava kako bi se osigurala puna usklađenost s europskim standardima kvalitete. Lava posude i tave izrađene su od najkvalitetnijih materijala na svijetu. Imaju milijune korisnika koji ih dobro poznaju.

Asortiman od stakla.

Tvrtka „glaskoch B. Koch jr. GmbH & Co. KG“ koju vodi obitelj Kleine osnovana je 1859. godine i danas je jedan od vodećih europskih dobavljača stakla. Prepoznatljivi su u dva brenda: LEONARDO i MONTANA. LEONARDO je čaše su za sve prigode s naglaskom na buđenje vaših osjetila. Trajna inovacija i bezvremenski izgled čine njihove proizvode vjernim suputnicima koji uljepšavaju svakodnevni život i svaki aspekt života, pružaju rješenja i održavaju moderan stil života. Svake se godine kreira 800 novih proizvoda koji odgovaraju prepoznatljivom LEONARDO dizajnu i aktualnim trendovima. Svaki proizvod ima svoju vlastitu dušu, utjelovljuje filozofiju tvrtke i unosi ju u vaš dom ili radni prostor.

Preše za voće.

Od osnivanja 1957. godine tvrtka je specijalizirana za proizvodnju posuđa za kavu, preša za voće i posuđa. Od 1980. godine Maskot se modernizira i nastavlja proizvodnju u tvornici od 12.000 m2 s naglaskom na visokokvalitetan i funkcionalan dizajn. Od osnutka naše tvrtke ostali smo vjerni ovom cilju. Ponosni smo na „in house“ produkciju i dizajn. U posljednjih se pola stoljeća Maskotov sjaj u kuhinji pretvorio u moto – Kvaliteta u stil života.

Vrhunska kuhinjska pomagala i pribor.

Sve se svodi na jednu stvar – MICROPLANE® kuhinjska pomagala iznimno su oštra. Oštrice od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika proizvedenog u SAD-u ne kidaju ni ne uništavaju namirnice već im čuvaju i intenziviraju aromu i hrani daju bolji okus. Microplane® je razvio širok spektar kuhinjskih proizvoda koji kuhanje čine lakšim i zanimljivijim a koriste ih profesionalni kuhari, ugostiteljski objekti i ljubitelji kuhanja širom svijeta. Na raspolaganju su vam različite serije proizvoda, ali jedno je sigurno – MICROPLANE® nudi doista praktična i vrhunska pomagala za svakodnevnu uporabu.

Kvalitetno ekološko posuđe.

Prirodno, zdravo i inovativno posuđe s ne-ljepljivim premazom od maslinovog ulja. Olivilla je u potpunosti napravljena u Italiji i stvorena je s ciljem da u svojoj kuhinji imate što prirodnije posuđe. Olivilla je elegantna i ekološka te je izrađena od prirodnih boja i najkvalitetnijih materijala. Debljina dna posuđa osigurava ravnomjernu raspodjelu topline koja smanjuje vrijeme kuhanja i time štedi energiju.

Posuđe od Inoxa.

OMS, osnovana 1976. godine, tvrtka je koja proizvodi kuhinjsko posuđe od nehrđajućeg čelika dugog vijeka trajanja. Od osnutka su posvećeni kontinuiranom razvoju, a iz tvornice u Istanbulu izvoze širom svijeta. Tako su proizvodi OMS-a nadišli Tursku i pokazali svoju postojeću kvalitetu. Danas se OMS proizvodi izvoze u 46 zemalja. Cilj ove tvrtke visoka je kvaliteta proizvodnje kao i inovativan asortiman proizvoda.

Kafetijere i kuhinjski pribor.

Više od 70 godina povijesti kroz koju su isprepletene tradicija i inovacija koje garantiraju iznimnu funkcionalnost. Tvrtka je nastala u poznatom industrijskom mjestu Lumezzane u Italiji zahvaljujući poduzetničkoj upornosti njegovog utemeljitelja Giuseppea Pedrinija. Za sve one svjesne vrhunske kvalitete, dizajna, funkcionalnosti i trajanja proizvoda, Pedrini nudi rješenja koja kombiniraju veliko iskustvo u proizvodnji i najsuvremenija konstrukcijska rješena. Pedrini nudi proizvode u skladu s današnjim stilom života: moderne, dinamične, lijepog dizajna – bez kompromisa kada je u pitanju udobnost kuhinje kao srca svakog doma.

Kuhinjski noževi.

PIRGE je brand tvrtke Yeşilyayla Kesici Aletler, obiteljske tvrtke koja se bavi proizvodnjom noževa i rezača od 1879. godine. Glavni proizvodi koje tvrtka proizvodi su kuhinjski noževi, noževi za meso, pomoćni noževi i setovi noževa. Najveća prednost ove tvornice je da se svi koraci potrebni za proizvodnju noža mogu provesti pod istim krovom i sve je podložno temeljitoj kontroli. PIRGE razvija proizvode pogodne za profesionalne korisnike i industrijsku uporabu, a proizvodi se izvoze u 38 zemalja.

Drveni asortiman, kuhinjska pomagala od keramike.

Pod svojom smo markom pokrenuli proizvodnju galanterije od drva namijenjene kulinarstvu i gastronomiji. Naše proizvode odlikuju ručni rad, odličan dizajn i vrhunska kvaliteta. U ponudi su stalci za pršut, daske za rezanje, daske za posluživanje, nosači za čašice, koferi za vino i drugi praktični proizvodi od drva. Pri izradi drvne galanterije koristimo se domaćim drvom masline, oraha, trešnje, šljive i bukve. Ovi su proizvodi idealni za svaki dom i ugostiteljski objekt, a posebice kao pokloni. Pogledajte ponudu. Osim drvne galanterije, proizvodimo i kuhinjska pomagala od keramike, primjerice praktične solnice.

Mali kućanski uređaji.

Viceversa je brand tvrtke Bergamaschi & Vimercati S.p.a. iz Italije. Stvoren je 1983. godine s ciljem razbijanja monotonije dizajna i boja malih kućanskih uređaja s fokusom na kvalitetu i zabavu. Proizvodnja se prati u svakoj fazi razvoja, počevši od kreativne faze do realizacije. Puno se energije ulaže u resurse, istraživanje i kreativnost mladih i etabliranih dizajnera – talijanskih i stranih. Cijene se talent, profesionalnost, tehnološko znanje o materijalima i njihove moguće primjene u dizajniranju. U ponudi su štapni mikseri, digitalne vage, kuhala, tosteri i električni mini blenderi u čak 7 različitih boja!